☰ Produse (Vezi toate)

+40 720 138 824

L-V: 9:00-17:00

×
Facebook
Twitter
Email
Localizare

Condimente pentru sarmale KOTANYI 25 g

Cod produs: 9001414403587

(0/5) 0 review-uri

0 review-uri

Disponibilitate: In Stoc

3,30Lei

   

Produsele se comercializeaza in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. Exista posibilitatea sa apara erori in descrierea produselor sau a preturilor chiar daca actualizam informatiile in mod constant. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Descriere - Condimente pentru sarmale KOTANYI 25 g

RETETA Sarmale

Ingrediente necesare: carne de porc sau amestec de porc cu vita 500 g, ceapa uscata 100 g, orez cu bob rotund 70 g, varza murata 1.5 kg, pasta de tomate 75 g, ulei de floarea soarelui 50 ml, KOTANYI amestec de asezonare pentru sarmale 30 g.

Mod de preparare: Ceapa se caleste usor in ulei incins, iar apoi se trece prin masina de tocat cu sita medie, impreuna cu bucatile de carne. In compozitia astfel obtinuta se adauga o lingura de pasta de tomate, orezul, cateva linguri de apa si amestecul de asezonare pentru sarmale. In timp ce tocatura se odihneste, se incinge cuptorul la 170 C . Varza se desareaza, se elimina cotorul, se taie in jumatate si se desface foaie cu foaie. Se asaza cate putina umplutura pe marginea fiecarei foi, apoi se formeaza sarmalele. Se pun 2-3 frunze de varza pe funful unei cratite cu fundul gros sau al unui tuci, apoi o mana de varza tocata. Se asaza apoi fiecare sarma, cu marginile in jos. Deasupra se pune varza tocata si se acopera cu inca 2-3 foi de varza. Restul de pasta de tomate se amesteca cu doua cani de apa si putina sare si se fierbe la foc sa dea 2-3 clocate. Se toarna peste sarmale si se acopera vasul. Se fierb timp de 25-30 minute, la foc mediu, apoi se baga la cuptor , la foc domol, pentru 3 ore, iar la final se ridica capacul si se continua coacerea inca 10 minute pana se rumenesc frumos. Sarmalele se servesc cu mamaliguta, ardei iute si smantana.

Caracteristici
Alergeni Poate contine urme de gluten din cereale, ou, soia, telina, seminte de susan, lapte (lactoza) si mustar.
Conditii pastrare A se pastra la loc uscat si racoros.
Gramaj (gr) 25g
Ingrediente Sare iodata (sare, iodat de potasiu) (47%), usturoi, coriandru, cimbru, boia afumata, piper, marar, ghimbir.
Marca KOTANYI
Mentiuni legale A se consuma, de preferinta, inainte de: vezi data verso plic !
Tara origine Austria
Tip produs Condimente pentru sarmale
VALORI NUTRITIONALE
Glucide 27gr
GLUCIDE din care zaharuri 15gr
GRASIMI 3.6 gr
GRASIMI din care acizi grasi saturati 0.4 gr
Proteine 7.1gr
SARE 47.0gr
Valoarea energetica 776kj/185 kcal

Produse din aceeasi gama cu Condimente pentru sarmale KOTANYI 25 g

Condimente pentru chiftele KOTANYI 25g

RETETA Chiftelecarne tocata de porc sau amestec de porc cu vita 400g, paine 60g, ceapa 60g, oua 2 bu..

3,60Lei

Etichete pentru - Condimente pentru sarmale KOTANYI 25 g : condimente, pentru, sarmale, kotanyi, 25, g., condimente, si, mirodenii

Review-uri (0) - Condimente pentru sarmale KOTANYI 25 g

Adauga un review

Autentifica-te sau Inregistreaza un cont nou pentru a putea scie o opinie