☰ Produse (Vezi toate)

+40 720 138 824

L-V: 9:00-17:00

×
Facebook
Twitter
Email
Localizare

Informatii livrare

Scopul nostru este sa aveti marfa comandata in cel mai scurt timp. De aceea incepem procesarea unei comenzi imediat dupa primirea ei. Comanda este onorata numai dupa confirmarea telefonica (pentru confirmare va vom suna noi). In cazul in care sunt produse care nu se afla in stoc, veti fi anuntat inainte de expedierea pachetului.


In Bucuresti livrarea se face cu flota proprie COST DE TRANSPORT: 19 RON. INFIFERENT DE VALOAREA CUMPARATURILOR. COMENZILE INTRATE PANA IN ORA 11 DIMINETA, SE LIVREAZA IN ACEASI ZI IN FUNCTIE DE STOCUL DISPONIBIL ! COMENZILE INTRATE DUPA ORA 11 SE VOR LIVRA A DOUA ZI.


In tara, livrarea produselor se face prin Curierat Rapid ,  1 - 8 zile de la receptionarea comezii, la adresa destinatarului. 


Costul transportului variaza in functie de marimea si greutatea produselor comandate.


Taxele de transport afisate la finalizarea comenzii sunt valabile doar daca localitatea in care se livreaza face parte din zona fara kilometri suplimentari a curierului. Verificati aici localitatile fara cost suplimentar. In cazul kilometrilor suplimentari curierul percepe o taxa de 0.8 lei/km. Calculul cu transportul este unul estimativ. Calculul final se va comunica telefonic cumparatorului dupa inregistrarea awb-ului in sistem.